Vitorlázó repülők
Re: Vitorlázó repülők
Sziasztok.
A modellezés repülőzés formáját ~fél éve kezdtem. Több hónapos szimulátorozás után sikerült néhány alapkategoriájú motoros géppel repülnöm.
Nagyon megfogott egy easglider rettentő sokat repülök vele. A tudásomba nem érdemes bele menni de próbálkozom.
Viszont utobbi időben nagyon tetszenek a DLG gépek és ahogy repülnek velük.
2 hónapja foglalkoztat nagyon egy kérdés.
Hol vannak az eladó DLG gépek?
Sokféle rc repülőt találok eladót de DLG-t nem.
Nyilván új gépeket találok de nem biztos,hogy egy vagyonért új géppel szeretnék elkezdeni DLG-zni.
Ezeket a gépeket használtan nem árulják? Elfogynak? Mindenki megtartja magának?
Hosszas keresgélés után minap sikerült beszereznem egy kb 25 éves supergee nevezetü gépet.
Soha nem repültem motor nélküli vitorlázóval. De 2 alkalommal már voltam is repülni a supergeevel. Hát repülni......
Kiszakítani a saját kezem. Mindegy is a lényeg,hogy állitgatás után utolsó pár dobásnál repültem is vele fél perceket.
( itt a beállitásokba is felesleges bele menni. Honnan tudnám,hogy kell....) kb.25 métereket tudok vele dobni.
Továbbra is nagyon tetszik a DLG de egyenlőre nem vagyok hajlandó vagyonokat kiadni gépre.
A kérdés ezek után is foglalkoztat. Honnan fogok beszerezni DLG gépet? Mert a mostani nem mai darab és elég viharvert.
A modellezés repülőzés formáját ~fél éve kezdtem. Több hónapos szimulátorozás után sikerült néhány alapkategoriájú motoros géppel repülnöm.
Nagyon megfogott egy easglider rettentő sokat repülök vele. A tudásomba nem érdemes bele menni de próbálkozom.
Nyilván új gépeket találok de nem biztos,hogy egy vagyonért új géppel szeretnék elkezdeni DLG-zni.
Hosszas keresgélés után minap sikerült beszereznem egy kb 25 éves supergee nevezetü gépet.
Soha nem repültem motor nélküli vitorlázóval. De 2 alkalommal már voltam is repülni a supergeevel. Hát repülni......
Kiszakítani a saját kezem. Mindegy is a lényeg,hogy állitgatás után utolsó pár dobásnál repültem is vele fél perceket.

Továbbra is nagyon tetszik a DLG de egyenlőre nem vagyok hajlandó vagyonokat kiadni gépre.
A kérdés ezek után is foglalkoztat. Honnan fogok beszerezni DLG gépet? Mert a mostani nem mai darab és elég viharvert.
Re: Vitorlázó repülők
SziaBicsi írta: 2025 jún. 11, 08:27 pm Sziasztok.
Kiszakítani a saját kezem. Mindegy is a lényeg,hogy állitgatás után utolsó pár dobásnál repültem is vele fél perceket.( itt a beállitásokba is felesleges bele menni. Honnan tudnám,hogy kell....) kb.25 métereket tudok vele dobni.
Szerintem eloszor az F3K topickban kerdezoskodj.
De, h kerdesedre valaszoljak, itthon keves gepet adnak el es
azt is szajhagyomany utjan. A nemet rc-network-on az adok veszekben olykor olykor felbukkan 1-2db