Lejtőzés

Könnyű széllel szállni az égen, naponta erről álmodom

Moderátor: FBarna

PaSky

Re: Lejtőzés

Hozzászólás Szerző: PaSky »

Sziasztok.
Íme a verseny összefoglalása a győztestől.
Well yesterday was like those Harry Potter jelly beans - mixed bag of earwax, booger's, earthworms, and if you got lucky, maybe a cherry or blueberry flavour. Trouble is you can't tell until it's in your mouth! (And sometimes the taste changes halfway through).

Really challenging conditions, huge variability and lumpy air made it very difficult to get any kind of rhythm going, but a great turnout made for a really enjoyable day. Very good to see some new folks in the mix too. Highlight for me was seeing Joe's FS6 take off for a wild ride to a well flown 39s run.

Thanks to the whitesheet team for another very smooth and relaxed event, and everyone else for a great day on the slope.
És pár fotó és video.
https://photos.app.goo.gl/QQFhVcFwNYfJD2N5A
Soaring.png
Legyetek Bátorak ;)
FBarna

Hozzászólás Szerző: FBarna »

És hol az összefoglaló Tőled PaSky? :)
Kristof_F3F

Hozzászólás Szerző: Kristof_F3F »

Kb ilyen volt a szlovén verseny is. Volt minden, de jó körülmény volt a legkevesebb :D
Kristof_F3F

Hozzászólás Szerző: Kristof_F3F »

DASCO írta: 2025 jún. 07, 08:28 am Es mi a helyzet a Drops-okkal?
Azok horror arban vannak hasznaltan is.
Azt gondolna az ember, h jok.
Nem sokat látni. Itthon Szarka Lacinak van egy 288-as. Laci elmondásaiból tudom, hogy sokkal érzékenyebb gép a jó beállításokra, mint mondjuk egy Freestyler 4. Amikor az FS4-el edzettem akkor mondta nekem, hogy ő már rég átesett volna ha így ki lassítja a Drops-t :)
PaSky

FBarna írta: 2025 jún. 09, 08:50 pm És hol az összefoglaló Tőled PaSky? :)
Nos egy kicsit el voltam tűnve. De ma kijöttem a lejtőre és várni kell a scale modellesekre, így van kis időm. Sajnos egy eddig érthetetlen akksi probléma miatt az utolsó fordulót nem repültem le, biztos ami biztos. Így az utolsó lettem. De még nem is az eredmény a fontos hanem hogy bele rázódjak a versenyzésbe. Ezek a folyamatosan változó körülmények nem könnyítették meg,de sokat tanultam. A végén belefért egy kis taktikázás is a start előtt. 30 sec a felkészülési idő plusz 20 a start utáni magasság gyűjtés. Ezt teljesen kihasználva meg tudtam várni egy ujabb termik ciklust ami sokkal jobb körülményeket adott a startra. Más a startok "lélektana" is. Egy F5J versenyen csoportban repülsz,több modell van megoszlik pl. A nézők figyelme.
Itt oda kell állni egyedül,nincs segítő stb. És kb. mindenki téged néz...meg kell szokni.
Jövő héten egy eurotour verseny lesz Yorkshire Ben ami 3 napos....itt lesz idő tanulni,fejlődni.
Jelentkezem onnan is.
.
Legyetek Bátorak ;)
FBarna

Hozzászólás Szerző: FBarna »

Hajrá Feri!
Állítólag a Ludbregi terep is tud lejtős lenni, majd javaslom hogy toljunk egy f3f feladatot f3k val jövőheten😀😀
PaSky

Láttam,kiváncsi leszek milyen az új hely. Jól felsúlyozva kimondottan jól lehet lejtőzni dlgvel...vagy ds ezni.
Legyetek Bátorak ;)
DASCO

Hozzászólás Szerző: DASCO »

Csinaltam parszor.
Sajnos a hosszu torzs miatt tul stabil a gep. De gyenge szelre
kifejezetten szorakoztato :)
PaSky

North of England F3F Open 2025.
Holnap kezdünk , 3 napos eurotour verseny.
Eredmény kényszer nélkül,folytatom az aklimatizálódást!
Legyetek Bátorak ;)
Hozzászól

Vissza: