Lejtőzés

Könnyű széllel szállni az égen, naponta erről álmodom

Moderátor: FBarna

FBarna

Lejtőzés

Hozzászólás Szerző: FBarna »

Sziasztok,
Ebben a topikba jöhet minden ami lejtőzés!
Bokorsortól a hegyoldalig, habtól a kompozitig.
FBarna

Re: Lejtőzés

https://www.f3xvault.com/?action=event& ... nt_id=3742
Eredmények a nagyvilágból!
Kristóf kitartóan helyt állt hétvégén a Szlovén open világkupán! :)

Így tovább!
Kristof_F3F

Hozzászólás Szerző: Kristof_F3F »

FBarna írta: 2025 máj. 27, 01:29 pm https://www.f3xvault.com/?action=event& ... nt_id=3742
Eredmények a nagyvilágból!
Kristóf kitartóan helyt állt hétvégén a Szlovén open világkupán! :)

Így tovább!
Köszi Barna! 😉

Igyekszem.
Tegnap is kijutottam egy kis lightos gyakorlásra. Videó hamarosan.
PaSky

Hozzászólás Szerző: PaSky »

Sziasztok.
Szuper a forum újra! Nagyon nosztalgikus érzések jönnek elő a hajnalig tartó beszélgetések,észosztások viták-ra vissza emlékezve. De,bár most külföldön Angliában de bele kóstolhattam a lejtőzés versenyszerű repülésébe,ami be is szippantott !
Jelen van a mezőnyben a legújjabb technical de a ragi jól bevált gépek szintén, illetve új elektronika a gps alapú edzéshez, amit elkezdtem használni és fantasztikus! Próbálom majd bemutatni ezt az oldalát is a versenyzésnek.
A hétvégén az angol bajnokság 2. Fordulóján veszek részt 18 nevezővel a Whiteseet nevü helyen. Igyekszem informálni a csapatot akit érdekel az F3F.
Addig is üdv. PaSky
Legyetek Bátorak ;)
DASCO

Hozzászólás Szerző: DASCO »

Annyira jo, h legalabb 2-en komolyan is csinaljak ezt a szivemnek oly kedves kategoriat.
Varjuk az infokat kepeket vidokat technikai dolgokat!

Hajra sracok!
FBarna

Milyen gépek nyerik mostanában a nagy versenyeket?
Kristof_F3F

Hozzászólás Szerző: Kristof_F3F »

-A freestylerek (5, 6) még mindig uralják a mezőnyt. Idei új projekt az FS7 abból még kevés van, és mivel friss a projekt hosszú tapasztalat sincs velük.
-A Wasabi-k is elég jól mennek általában az élmezőnyben vannak a velük induló pilóták. Idén tavasszal jött ki a Wasabi 2, Bartok Robert szép eredményeket ér el vele ( A Szlovén versenyen beszélgettem vele, nagyon dicséri az új gépet).
-Pár éves projekt a VJX, és tavaly ért cél egyenesbe a gyenge idős változata a VJX-glide. Szerintem a topp gépek egyike, de elég nehéz hozzájutni, eddig csak néhány élvonalba tartozó pilótánál láttam, és cserébe a legdrágább gépek közé tartozik.
- Pitbull 1 és 2 előfordul még, de látszólag kikopóban vannak. ( Mondjuk ez a Baudis leállása miatt is lehet. )
PaSky

Itt úgy néz ki,hogy vegyes a kép. Freestyler 5,6 itt is elöl, kell belőle mindkettő,hogy az összes időjárás le legyen fedve. Vantage népszerű, a személyes kedvencem az új változata a Vrace. Ezzel nyerték a VB t. Ebből is van 2 a mezőnyben. PP2 Shinto Device Orden mind még mindíg elég jó modellek. Pitbull 2 3 nagyon jók . Ebből úgy romoztak meg egyet,hogy a 18 m/s szélben bedobták kikapcsolva..... Van egy Saker nevű Angol gép, versenyt nyertek vele nem is kicsit. Aztán vannak a régebbi modellek és még mindig jók 3. Helyet hozott egy Needle 120!
Én is de főleg Leslie várja nagyon a Mamba S t. Kíváncsi leszek. A VJX et itt lehúzták a srácok ahogy a Quantum 2 is .
Egyszóval pilóta kérdés nagyban, helyes beállítás, hiba nélküli pálya! Hétvégén megpróbálom összeírni ki mivel repül.
Legyetek Bátorak ;)
DASCO

Hozzászólás Szerző: DASCO »

Es mi a helyzet a Drops-okkal?
Azok horror arban vannak hasznaltan is.
Azt gondolna az ember, h jok.
PaSky

Itt a link a versenyhez.
https://www.facebook.com/share/p/15cVMWXWAZ/
3 start után értem már miért nem szeretik ezt a helyet....
Legyetek Bátorak ;)
Hozzászól

Vissza: