A fotókon is látható állapotban került hozzám a Klemm L-25D, 1860mm szárnyfesztávú repülő
Klemm L-25D (Krick) - 1.86m
- RC Bandit
- Kapcsolat:
Re: Klemm L-25D (Krick) - 1.86m
Az előző tulaj már elkezdett foglalkozni a konstrukcióval, ami az elmondása szerint szállítás közben sérült meg
A javítást a Krick által forgalmazott javítókészletből oldotta meg, de több megoldás sem tetszett a konstrukcióban így neki is láttam a módosításoknak.
Első sorban az egyik palánkot kellett visszaragasztani, ami valami oknál fogva az összetételnél elengedett
A javítást a Krick által forgalmazott javítókészletből oldotta meg, de több megoldás sem tetszett a konstrukcióban így neki is láttam a módosításoknak.
Első sorban az egyik palánkot kellett visszaragasztani, ami valami oknál fogva az összetételnél elengedett
Mindennek ami repül, van egy kellemetlen tulajdonsága, hogy leeshet...
- RC Bandit
- Kapcsolat:
A csűrők mozgatását egy szervóval kellett volna megoldani
Nekem ez a megoldás nem tetszett, a mozgatórudazatokon sok lötyögés volt
A kivitelezés sem volt a legesztétikusabb, de a tervrajzon sem ez a jellegű megoldás szerepelt
Nekem ez a megoldás nem tetszett, a mozgatórudazatokon sok lötyögés volt
A kivitelezés sem volt a legesztétikusabb, de a tervrajzon sem ez a jellegű megoldás szerepelt
- RC Bandit
- Kapcsolat:
Kiszereltem a beépített rudazatokat és beépítettem a már előre legyártott, lézervágott kereteket
A kilépőél rögzitése sem tetszett, ami csak a bordák végéhez volt hozzáragasztva. A bordák közé balzapálcákat ragasztottam be
A kilépőél rögzitése sem tetszett, ami csak a bordák végéhez volt hozzáragasztva. A bordák közé balzapálcákat ragasztottam be